Opname:
Videopresentaties worden steeds belangrijker voor bedrijven. De voordelen van video in vergelijking met een foto is dat u gebruik kunt maken van bewegende beelden in combinatie met geluid. Bewegende beelden in combinatie met geluid resulteert in meer aandacht en dat wilt u toch ook ?

Via ISL kunt u videostock materiaal aanschaffen en laten ontwikkelen voor bedrijfsfilms, beurspresentaties en tv / webcommercials. Alles draait om uw boodschap die u door middel van video snel en duidelijk kunt overbrengen op uw doelgroep. De essentie van uw videoproductie is onze specialiteit, daarom filmen wij waar en wanneer u wilt.

Laat ISL uw bedrijf, producten en/of diensten visualiseren. Ons eindproduct zal uw bedrijf een nieuwe dimensie geven, waardoor u uw merk sterker kunt positioneren!

Montage:
Monteren is opnieuw regisseren! Wanneer beeld en geluid bij elkaar komen is het eindresultaat zeer afhankelijk van de gekozen regisseur. Tien verschillende regisseurs (met hetzelfde bronmateriaal), betekent tien totaal verschillende eindproducten. De eindproducten die ISL kan opleveren staan bij de klant te boek als; Professioneel, helder en duidelijk.

Wilt u video laten monteren of video laten uitsturen in een ander bestandsformaat?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Implementatie:
Uw film integreren in een PowerPoint presentatie, uw beursstand en/of uw website?

ISL verzorgt dit voor u!

Maak gebruik van ons totaalpakket en laat ISL de opnames tot integraal geheel maken.
Voorbeeld van Streaming Web Video implementatie zien? Klikt u dan hier !